Nightwish-tähti sai pojan – joutui turvautumaan keisarileikkaukseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun suomalaisen Nightwish-yhtyeen ruotsalainen 39-vuotias solisti Anette Olzon on saanut perheenlisäystä. Odotettu synnytys tapahtui viimein eilen iltapäivällä kello 16.28, kun maailmaan tuli poikalapsi.

Asiasta kertoneen viihdelehti Staran Chaos Tube -blogin tietojen mukaan lapsen strategiset mitat olivat 52 senttiä ja 3.939 grammaa. Kyseessä oli Anetten toinen lapsi, ja molemmat heistä ovat poikia. Molemmat ovat syntyneet lisäksi keisarileikkauksella.

Chaos Tube kertoo, että synnytystä yritettiin jo tiistaista lähtien tavallisin keinoin, mutta kuten ensimmäinenkin lapsi niin myös uusi tulokas saatiin maailmaan keisarileikkauksella. Anette on vielä sairaalassa lepäämässä, he voivat erinomaisesti ja ovat kovasti onnessaan perheen uudesta tulokkaasta, lapsi on Johanin ja Anetten ensimmäinen yhteinen.