Duudsonien Jukka Hildén kesytettiin! Sanoo pian ”Tahdon!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjalaiset hurjapäät, Duudsonit, palasivat muutama viikkos sitten pitkältä reissulta Yhdysvalloista, jossa he olivat kuvaamassa kaksitoistaosaista televisiosarjaansa Dudesons In America. Miesten kuulumiset voi katsastaa Staran tuoreesta haastattelusta.

Nyt Ilta-Sanomat uutisoi, että Duudsonien Jukka Hildén on tekemässä Suomessa muutakin kuin lomailemassa ja toipumassa kuvausteissunsa vammoista. Hän aikoo nimittäin lehden mukaan astella alttarille pitkäaikaisen tyttöystävänsä kanssa. Lehden tietojen mukaan pohjalaistyylisiä häitä juhlitaan Hämeenlinnan Vanajanlinnassa.

– Kyllä tässä olis tarkoitus mennä mökille tuijottamaan saunaa silmiin ja välillä käydä pulahtamassa järveen ja kyllähän siellä sielu lepää. Mökille pitäis päästä sauna polttamaan, Jukka kertoi kesäkuulumisiaan Staralle taannoin Ruisrockissa.

– . Katotaan sitten kun pääsee sinne saunomaan niin sit varmaan sen jälkeen voi taas lähteä kaupungin pariin. Meillä oli aika kovat kuusi kuukautta tossa kun kuvattiin, niin nyt vähän chillataan ja pidetään kesälomaa ja katsellaan sitten syksymmällä uudelleen, Jukka lisäsi.