Sisko tahtoisin jäädä: Käsikirjoittaja Laura Suhonen

Nettivideot · Stara.fi

Kotimainen nuorisoelokuva Sisko tahtoisin jäädä saa ensi-iltansa 13. elokuuta. Viihdelehti Staran Chaos Tube -blogitoimitus oli mukana elokuvan lehdistötilaisuudessa Helsingissä, jossa haastateltiin myös elokuvan toinen käsikirjoittaja Laura Suhonen.

Suhonen kertoo haastattelussa muiden muassa sitä kuinka elokuvan hahmot Siiri ja Emilia voidaan katsoa jopa yhden ihmisen kahdeksi puoleksi, jotka täydentävät toisiaan. Hän uskoo, että monet elokuvassa nähtävistä tunteista ovat sellaisia, joihin monet nuoret voivat samaistua.

Elokuva on Pyykön esikoisohjaus ja hän pyysi Suhosen mukaan käsikirjoittajaksi sattumalta illanvieton seurauksena. Toimittajana on Antero Alhonen ja kuvaajana Tiia Santavirta. Katso haastattelu tästä tai artikkelin yltä. (Lue elokuvan arvostelu tästä.