Sisko tahtoisin jäädä: Seppo Pääkkönen ja Anna-Leena Uotila

Nettivideot · Stara.fi

Kovasti kehuttu kotimainen nuorisoelokuva Sisko tahtoisin jäädä saa ensi-iltansa 13. elokuuta. Viihdelehti Staran Chaos Tube -blogitoimitus käväisi tapaamassa elokuvan tähtiä maanantaina Helsingin lehdistötilaisuuden yhteydessä. Videohaastattelussa nähdään nyt Seppo Pääkkönen ja Anna-Leena Uotila.

Kaikille suomalaisille jo entuudestaan varmasti tuttu Seppo Pääkkönen kertoo millaista oli esittää elokuvassa naiseuden kynnyksellä olevan Emilia-tytön isää ja paljastaa samalla mitä hän olisi tehnyt toisin roolihahmoonsa verrattuna. Pääkkösellä on siviilissä kaksi lasta, jotka ovat kuitenkin molemmat poikia ja jo aikuisia.

Lisäksi haastattelussa on elokuvan lapsitähti, päähenkilön pikkusiskoa esittävä 11-vuotias Anna-Leena Uotila. Ansku kertoo haastattelussa kokemuksiaan elokuvan kuvauksista ja miten hän on viettänyt kuluneen kesänsä. Lisäksi nuori neiti paljastaa mikä oli leffaroolissa haastavinta. Toimittajana on Antero Alhonen ja kuvaajana Tiia Santavirta. Katso haastattelu tästä tai artikkelin yltä. Lue elokuvan arvostelu tästä.