Ruotsalaispoliisin seksikkäästä katutanssista nettihitti

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsin poliisivoimia on kritisoitu jo vuosikymmenten ajan osaamattomaksi, laiskaksi ja huonoksi rikosten ratkaisijaksi. Ainakin yksi osa-alue näyttää kuitenkin olevan länsinaapurissamme paremmin hallussa kuin Suomessa.

Nyt verkossa on noussut nimittäin nettihitiksi video, jossa miespuolinen poliisi nähdään tanssimassa Malmön keskustan kadulla. Maija-auto on pysäytetty tielle ja samaan aikaan taustalta kuuluu suhteellisen kovaäänistä dancemusiikkia. Ilmeisesti kyseinen konstaapeli on konemusiikin ystävä, sillä hän esittää katsojille näyttävän tanssin.

Poliisi ei ole myöskään moksiskaan siitä että häntä kuvataan, vaan näyttää ennemminkin nauttivan saamastaan huomiosta. Hän nimittäin esittää videon loppupuolella myös varsin seksikkäitä tanssiliikkeitä. Katso video tästä tai artikkelin yltä.