Jymy-yllätys: Susan Boyle hittisarjan tähdeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeenkin taannoin ostettu ja vuoden suurimpiin televisiohitteihin Yhdysvalloissa lukeutuva Glee-sarja on toiminut jo useiden tunnettujen tähtien vierailupaikkana. Sarjassa ovat vierailleet tähän mennessä muiden muassa Britney Spears ja Madonna. Nyt vierailijoiden nimilista saa jatkoa hieman yllättävältä taholta.

Britannian Talent-kilpailussa viime vuonna toiseksi sijoittunut ja suursuosioon kirjaimellisesti yhdessä yössä noussut skottilaulaja Susan Boyle on nimittäin kiinnitetty vierailemaan sarjassa. Uutinen tulee todellisena yllätyksenä, koska Boylen mielenterveys ei ole lehtitietojen mukaan ollut parhaassa mahdollisessa kunnossa voiton jälkeen ja hän on pitänyt muutenkin viime aikoina erittäin matalaa profiilia. Tilanteeseen on kuitenkin ilmeisesti tulossa muutos.

Susan Boyle nähdään Glee-sarjan jouluspesiaalissa. Sarjaan on nyt kiinnitetty vierailemaan myös muiden muassa The Beatles -yhtyeen jäsen Paul McCartney. Sarjan luoja Ryan Murphy kertoi E! Onlinelle, että McCartney itse pyysi häntä käyttämään kappaleitaan ohjelmassa muutama viikko sitten. Murphy kertoi supertähden kirjeen nähtyään luulleensa ensin, että kyseessä oli piilokameran tempaus. Lopulta kuitenkin selvisi, että Macca on televisiosarjan suuri fani.