Penelope Cruz on paljastellut ennenkin – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Penelope Cruz kuvaa parhaillaan Pirates of the Caribbean -elokuvaa yhdessä muiden muassa Johnny Deppin kanssa. Muutaman kerran valkokankaallakin nakuillut latinokaunotar ikuistettiin tällä viikolla rannalla nauttimassa auringosta yläosattomissa.

Paljaan pinnan esitteleminen ei ole kuitenkaan Penelopelle mikään uusi asia, sillä hänet nähtiin taannoin alastomana esimerkiksi Pedro Almodovarin elokuvassa Särkyneet syleilyt, eli Los Abrazos Rotas. Oscar-voittaja Javier Bardemin kanssa jo pitkään seurustellut Cruz on toki paljastanut pintaa myös siviilissä aiemminkin. Nyt näitä näyttäviä paparazzikuvia on koottu yhteen. Katso kuvat tästä.

35-vuotias Penelope Cruz on ollut viime aikoina sitkeiden kihlaushuhujen kohteena, sillä hänen ja miesystävänsä Javier Bardemin epäillään kihlautuneen. Julkkispari on ikuistettu jo useita kertoja romanttisissa tunnelmissa yhdessä niin kaupungilla kuin rannallakin. Ensimmäisen kerran julkkisparin suhteesta huhuttiin jo 17 vuotta sitten, kun molemmat tähdittivät Jamon Jamon -elokuvaa. Tuolloin heidän kerrottiin harjoitelleen elokuvan seksikohtauksia myös tosielämässä.