Lentokoneessa raivonnut stuertti: ”Olen sankari!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka amerikkalainen stuertti Steven Slater otti yllättäen lopputilin 28 vuoden uran jälkeen. Hän lopetti kuitenkin uransa selvästi keskimääräistä näyttävämmällä tavalla saatuaan raivokohtauksen JetBlue-yhtiönsä lentokoneessa ja poistuttuaan koneesta hätäliukumäkeä pitkin.

Myöhemmin poliisi pidätti jo kotiinsa ehtineen stuertin, jota odottaa nyt oikeudenkäynti ja pahimmillaan jopa seitsemän vuoden vankeustuomio JFK-lentokentällä aiheuttamastaan vakavasta välikohtauksesta. Slater pääsi myöhemmin vankilasta odottamaan tulevaa oikeudenkäyntiään vapaalla jalalla 2.500 dollarin takuusummaa vastaan. Oikeudenkäynti alkaa 7. syyskuuta.

Häntä vastassa oli vankilan ulkopuolella paljon median edustajia, joille Slater ilmoitti innostuneesti olevansa sankari. Lisäksi hän kertoi arvostavansa faneiltaan ja medialta saamaansa tukea. Pian vapauttamisen jälkeen Slaterin poikaystävä otti häntä kädestä kiinni ja molemmat juoksivat toimittajia pakoon heitä odottaneeseen tila-autoon.