Kendall ja Kylie Jenner ovat tulevaisuuden tähtiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien julkkissiskosten sisarpuoli, 14-vuotias Kendall Jenner, on saanut Yhdysvalloissa aikaan kiivaan keskustelun teinityttöjen seksikkäistä poseerauksista. Nyt Kendall ja hänen 13-vuotias Kylie-siskonsa on kuvattu kauppareissulla varsin aikuismaisesti pukeutuneina.

Tuoreet kuvat ovat heittäneet lisää löylyä keskusteluun nuorten tyttöjen nopeasta aikuistumisesta. Katso tuoreet kuvat tästä. Monet ovat julkisesti kritisoineet Kendallin taannoisia bikinikuvia, mutta todellisuudessa kuvissa ei näy mitään intiimiä tai muutenkaan kyseenalaista. Myös teinimalli on itse samaa mieltä, ja nyt hän on kertonut lehdessä olevansa tyytyväinen kuviinsa.

– Olen innoissani mallina työskentelemisestä ja rakastan sitä. Koko perheeni on ollut erittäin suurena tukena, vaikka isä oli aluksi hieman huolissaan. Hän tietää että minä olen tarpeeksi vastuuntuntoinen että en tekisi mitään mihin en olisi valmis tai mitä en haluaisi, Kendall kertoi People-lehdelle.