Amanda Holden tuijotti Paris Hiltonin rintoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britain’s Got Talent -kilpailun tuomaristoa jo vuosien ajan kaunistuttanut brittikaunotar Amanda Holden tuli aikoinaan tunnetuksi saippuasarjojen näyttelijänä, ja sittemmin ura eteni myös miestenlehtien sivuille ja lopulta myös alastonkuviin.

Maailman seksikkäimmäksi realitytuomariksi brittilehdissä nimitetty Amanda Holden tapasi seurapiirijulkkis Paris Hiltonin kun tämä julkisti jo kymmenennen oman tuoksunsa. Marilyn Monroeksi pukeutuneen Hiltonin kuvia oli lehdissä jo aiemmin, mutta nyt Daily Mail julkaisi kuvan, jossa Holden nähdään ihmettelemässä Parisin muhkeaa rintavakoa. Katso kuvat tästä.

39-vuotias englantilainen Amanda Holden aloitti näyttelemisen jo yhdeksänvuotiaana teatterin lavalta. Hän nousi julkisuuteen vuonna 1991 saatuaan pestin Sokkotreffit-realityohjelman kilpailijaksi. Sittemmin kaunotar on näytellyt lukuisissa suosituissa televisiosarjoissa, mukaanlukien Eastenders ja Heats And Bones. Nykyisin Amanda on naimisissa musiikkituottaja Chris Hughesin kanssa ja pariskunnalla on kolmevuotias Lexi-tytär.

Amanda Holden Lips