Näin povekas Jwoww oli ennen tähteyttä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohutun Jersey Shore -realityohjelman kolmannen tuotantokauden kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä Jerseyn rannoilla. Sarjan kulisseissa on tapahtunut kaikenlaista ja esimerkiksi sarjan tähti Snooki voi joutua jopa vankilaan sekoiltuaan taannoin juovuspäissään.

Sarjan on määrä jatkua Yhdysvaltojen televisioruuduissa 29. heinäkuuta. Samaan aikaan verkkoon on vuotanut materiaalia, jolla Jwoww haki aikanaan mukaan ensimmäiseen realityohjelmaansa. Katso kuvat tästä. Samalta sivulta selviää myös miten Jwoww vastasi hänelle tuolloin esitettyihin kysymyksiin.

Tuotantokausien välillä Jwoww, oikealta nimeltään Jenni Farley, keskittyi suunnittelemaan ja lanseeraamaan uuden Filthy Couture -nimisen vaatemallistonsa, joka esiteltiin heinäkuussa Las Vegasissa. Sarjan kahden ensimmäisen tuotantokauden aikana Jwoww jäi selvästi kollegansa Snookin varjoon, mutta viime kuukausina hän on noussut Yhdysvalloissa sarjan seuratuimmaksi tähdeksi.