Tältä Lily Allen näyttää meikittömänä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Lily Allen teki viime viikonloppuna toistaiseksi viimeisen julkisen keikkansa, kun hän jäi keikkatauolle perustaakseen perheen. Allen ilmoitti suunnitelmistaan jo pari vuotta sitten, ja viime kuussa hän sai viimein kunnian vahvistaa huhut raskaudestaan.

Lilyn viimeinen keikka nähtiin Big Chill -festivaaleilla Britannian Herefordshiressä. Mukana oli myös Allenin poikaystävä ja lapsen isä Sam Cooper. Eilen Lily on kuvattiin yhdessä Nick Grimshaw’n kanssa sateisessa Lontoossa. Lily oli jättänyt aamulla meikkaamatta, joten hänet nähdään nyt kuvissa luonnollisena. Katso kuvat tästä.

Toistaiseksi viimeisellä keikallaan Lily esiintyi tavoistaan poiketen konservatiivisessa ja peittävässä asussa, ja hän paljasti poikaystävänsä kieltäneen häneltä esimerkiksi korkokenkien käyttämisen.

– Pahoittelen tavanomaista asuani, mutta olen parhaillaan raskaana ja tämän tapahtuman nimi on Big Chill. Pakkasin kyllä korkokengät, mutta poikaystäväni otti ne pois laukusta. Hänen mukaansa en saa käyttää niitä esiintymislavalla. Se selittää farkut ja kauluspaidan, Lily Allen kertoi lavalla Daily Star -lehden mukaan.