Michelle ja Sarah lätkivät toisiaan pyllyille altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähdet Michelle Williams ja Sarah Silverman kuvaavat parhaillaan uutta Take This Waltz -elokuvaansa Torontossa, Kanadassa. Eilen heidät ikuistettiin kuvaamassa erästä leffan kohtauksista uima-altaalla.

Leffan naistähdillä oli kuvauksissa yllään samankaitaiset punavalkoiset yksiosaiset uima-asut. Kuvauspaikkana toimi asiasta kertoneen Popsugarin mukaan yleinen uima-allasalue, jossa äänekäs ja näyttävä parivaljakko varmasti aiheutti kuhinaa. Katso kuvat tästä.

Erityisesti stand-up -koomikkona tunnettu Sarah lätki Michelleä takapuoleen kesken kuvausten. Elokuvan miestähteä nähdään Seth Rogen, mutta häntä ei kuitenkaan tällä kertaa uima-altaassa nähty. Hän ja Michelle ovat jo kuvanneet suurimman osan yhteisistä kohtauksistaan. Take This Waltz -elokuva saa ensi-iltansa ensi vuonna.