Rihannan rintamus varasti show’n jatkoilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on ollut tänään kovasti otsikoissa uuden tatuointinsa merkeissä. Supertähti otti jo viidennentoista tatuointinsa, mutta tällä kertaa kaikki ei kuitenkaan mennyt aivan suunnitelmien mukaan.

Laulajan erittäin näkyvälle paikalle niskaansa ottamassa tatuoinnissa on nimittäin kirjoitusvirhe, sillä sen sanojen tulisi todellisuudessa olla toisin päin. Rihanna ei ole tästä huolimatta vetäytynyt syrjään julkisuudesta, vaan hänet kuvattiin eilen illalla New Yorkissa järjestetyn konserttinsa jatkobileissä näyttävässä asussa. Katso kuvat tästä.

Rihanna oli pukeutunut läpikuultavaan mustaan iltapukuun, joka nosti hänen rintavarustuksensa pääosaan. Ei liene siis ihme, että popparin kuvat noteerattiin nopeasti ympärille maailmaa. Rihanna on parhaillaan maailmankiertueensa Yhdysvaltojen osuudella, joka käynnistyi heinäkuun alussa.