15-vuotiaalta riistettiin missikruunu – tässä uskomaton syy!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuorelta missikaunottarelta on yllättäen riistetty missikruunu Uudessa-Seelannissa. 15-vuotias Olivia O’Neil voitti Miss Teen Wanganui -kilpailun kolme kuukautta sitten, mutta nyt voitto on kuitenkin mitätöity perin erikoisesta syystä.

Olivia O’Neil sai nimittäin huomata menettäneensä missitittelinsä hiustensa värin takia. Normaalisti blondina esiintynyt ja kyseisen kilpailunkin vaaleatukkaisena voittanut O’Neil päätti hetken mielijohteesta värjätä hiuksensa tummiksi. Myöhemmin hän julkaisi uudesta lookistaan kuvia Facebookissa. Kuvien myötä tieto hiusten uudesta väristä levisi myös teinimissikisojen järjestäjien tietoon.

Kilpailun johtaja Barbara Osborne raivostui hiusten värjäämisestä ja tiedusteli ensin että onko kyseessä peruukki. Näin ei kuitenkaan ollut. Tästä syystä Osborne mitätöi missikisan voiton, koska tytöllä oli väärä asenne. O’Neil palautti kruununsa ja sivalsi samalla kisajärjestäjää kilpailijoiden ala-arvoisesta kohtelusta asiasta uutisoineessa New Zealand Herald -lehdessä.

– Minusta kenenkään ei pitäisi sanoa 15-vuotiaalle, että hän ei tule menestymään elämässä. Se satuttaa. Hän oli aina erittäin tyly kilpailijoille. Hän kritisoi koko ajan ”esiinny paremmin”, ”käytä enemmän meikkiä” ja ”tee 20 vatsalihasta”. Se alkaa pitkän päälle tympimään, Olivia O’Neil kertoi.

Lehden tietojen mukaan kilpailun järjestäjät eivät ole edes yrittäneet kiistaa etteikö tittelin menettämisen syynä ollut juuri hiusten värjääminen tummaksi. Järjestäjien mukaan he vaativat voittaneen tytön pitävän sen ulkonäkönsä, jossa hän osallistui kilpailuun.