Uusi mallikaunotar otti rajatonta rusketusta – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailmasta ilmaantuu viihdelehtiin aika ajoin sellaisia uusia kasvoja, jotka ovat tehneet mallintöitä jo pitkään mutta he eivät vain ole saaneet jalkaa esimerkiksi muoti- ja viihdelehtien oven väliin. Yksi tämän kesän ”löydöistä” on ehdottomasti Edita Vilkeviciute.

Tällä kertaa Edita on kuvattu nauttimassa aurinkoisesta kesästä yhdessä poikaystävänsä kanssa. Mallikaunotar ei kuitenkaan halunnut saada vartaloonsa juurikaan rajoja, joten hän palvoi aurinkoa yläosattomissa ja lähes alaosattomissa. Katso kuvat tästä.

Victoria’s Secretin mallisopimuksen myötä otsikoihin viimein päässyt Edita Vilkeviciute noteerattiin ensimmäisen kerran hänen poseerattuaan yhdessä näyttelijä Zac Efronin kanssa. Tuolloin Efron oli kuitenkin pääosassa ja näyttävä kaunotar jäi taka-alalle. Jatkossa hänetkin varmasti noteerataan useammin. Sittemmin hän on poseerannut alusvaatemainoksissa ja paljastellut lehdessä kollegojensa kanssa.