Sophie Readen lenkkiasu aiheuttaa vaaratilanteita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa Big Brother -tuotantokauden taannoin voittanut Sophie Reade nousi ohjelman aikana Britannian seuratuimpien glamour-mallien joukkoon. Siten ei ole ihme, että brittilehdet suorastaan pursulevat nykyisin kuvia hänen jättikokoisista muodoistaan.

Kuluneen kesän aikana useita kertoja paljastavissa kuvissa poseerannut Sophie on nyt esitellyt lenkkiasun, joka kiinnittää takuulla ohi kulkevien autoilijoiden huomion. Kuvien perusteella ei liene epäselvää mikä ruumiinosa nousee pääosaan. Katso kuvat tästä.

20-vuotias Sophie Reade on tullut briteille jo aiemmin tutuksi lähinnä mallina, joka on poseerannut jonkin verran myös lehtien sivuilla ja kolmossivun tyttönä. Saatuaan tietää pääsevänsä mukaan realityohjelmaan Sophie hankki itselleen aikaisempien 30FF-kokoisten rintojensa tilalle huomattavasti suuremman 30GG-kokoisen rintavarustuksen vain muutamaa viikkoa ennen tuotantokauden alkamista.