Courtney Love esitteli uuden tyylinsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Legendaarisen Nirvana-yhtyeen keulahahmo Kurt Cobainin leski Courtney Love paljasti taannoin intiimejä salaisuuksia pariskunnan avioelämästä ja kulissien takaisista tapahtumista. Nyt hän on muuttanut ulkoista tyyliään radikaalisti – ainakin hetkeksi.

Hole-yhtyeen laulajanakin tunnettu Courtney Love kertoi avoimessa haastattelussaan muiden muassa pistelleensä epätoivon vimmassa neuloilla miestään kiveksille saadakseen tämän heräämään huumehorroksestaan. Törkyisestä ulkonäöstään tunnettu Courtney on nyt esitellyt lehtihaastattelun yhteydessä yllättäen aivan uuden tyylinsä. Katso kuvat tästä.

Love on päässyt poseeraamaan valokuvaaja Diana Gomezin kameran eteen kuvasarjassa, jossa hänestä on tehty salonkikelpoisen leidin näköinen ilmestys. Saman lehden haastattelussa Love kertoo elämästään ja ihmettelee muiden muassa tyttärensä 40.000 dollarin saamaa kuukausirahaa.