Don Huonot villitsi näyttävästi Ankkarockissa – katso keikkakuvat

Galleria Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä viikonloppuna Vantaan Korsossa järjestetään perinteinen Ankkarock-tapahtuma. Lauantai-illan odotetuin esiintyjä oli Don Huonot, kun lavalla nähtiin lyhyen kiertueen viimeinen comeback-keikka. Don Huonot löivät hanskat naulaan vuonna 2003.

Lavalle nousi koko suosikkiyhtye klassisessa kokoonpanossaan Kalle Aholan johdolla. Bändi oli maalannut itsensä Batman-elokuvien Jokeri-teeman mukaisesti. Tuhannet ihmiset pakkautuivat Korso-lavan edustalle huutamaan suosikkiaan esiin.

Keikka koostui varmoista Donkkari-hiteistä, jotka saivat yleisön laulamaan ja juhlimaan mukana. Myöhäisillassa kaikuivat muiden muassa hitit Seireeni, Riidankylväjä ja Hyvää yötä ja huomenta. Keikan lopussa yhtyeen solisti Kalle Ahola ihmetteli miten nopeasti kesä on mennyt ja olisi ollut vielä valmis jatkamaan keikkarundia. Yhtye julkaisee piakkoin sen historiaa käsittelevän koosteen ja vetäytyy taas toistaiseksi hiljaisuuteen.

Rauhallisissa merkeissä sujunut Ankkarock veti ensimmäisenä iltana paikalle noin 10.000 juhlijaa. Sunnuntaina portit avautuvat klo 11.00, ja päivän aikana on luvassa muun muassa The Sounds, Children of Bodom, Michael Monroe, The Baseballs, Jenni Vartiainen, Enter Shikari, Against Me! ja Disco Ensemble. Katso Don Huonojen keikkatunnelmat klikkaamalla alla olevien kuvien numeroita.

Don Huonot Ankkarock 2010