Hilary Swank palvoi aurinkoa bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkisuudessa viime vuosina hieman taka-alalle jäänyt näyttelijä Hilary Swank ei ole jäänyt lepäämään laakereillaan, vaikka hänen tekemisistään ei olekaan uutisoitu kovin laajasti. Alkuvuodesta hän kohahdutti Oscar-gaalan jatkoilla historiallisen paljastavalla asullaan.

Nyt Hilary Swank on ehtinyt jo lomailemaan. Hänet on nimittäin kuvattu nauttimassa olostaan Havaijilla yhdessä poikaystävänsä John Campisin kanssa. Hilary oli pukeutunut auringonottoa varten pinkkeihin bikineihin. Katso kuvat tästä.

36-vuotias amerikkalainen Hilary Swank on näyttelijä, joka tuli alunperin tunnetuksi Buffy, vampyyrintappaja ja Karate Kid -elokuvista ja sittemmin monista menestyselokuvista. Swank  on palkittu peräti kaksi kertaa parhaan naispääosan Oscar-palkinnolla elokuvista Boys Don’t Cry ja Million Dollar Baby.