Jenni Vartiainen sai kuhmun ja kolkkasi katsojan – katso keikkakuvat

Galleria Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan käynnissä jo toista päivää olevan Ankkarockin sunnuntain ohjelmiston aloitti Vantaan Korsossa Jenni Vartiainen. Lavan edusta oli täyttynyt äärimmilleen popkaunottaren faneista.

Pian savu täytti lavan ja Seili-kappaleen ensimmäiset rytmit kajahtivat paahtavan kuumaan keskipäivään. Jenni tarjosi tuttuun tapaan faneilleen mitä he olivat tulleet hakemaankin: tyylikästä suomalaista popmusiikkia upealla äänellä esitettynä. Keikan alkuun Jenni muisti varoittaa fanejaan.

– Olin edellispäivänä keikalla, jossa vahingossa kolkkasin eturivissä olleen mieskatsojan mikkiständin kaaduttua hänen päälleen ja otsaan tuli vekki. Eilen se mikkiständi sitten kaatui minun päähäni ja tuli kuhmu, että olkaa varovaisia ja väistelkää ja alan heittämään teitä jollain, Jenni Vartiainen virnuili yleisölle.

Onnettomuuksilta kuitenkin vältyttiin ja lopuksi Jenni hemmotteli fanejaan vielä En haluu kuolla tänä yönä, Nettiin ja Ihmisten edessä -hittibiiseillään. Tarkoin yksityisyyttään varjeleva Jenni ei antanut medioille haastatteluja, vaan vietti loppuillan backstagella. Katso keikkakuvat klikkaamalla alla olevia kuvien numeroita.

Jenni Vartiainen Ankkarock 2010