Poptähti kiistää seksin alaikäisen teinitähden kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulusta The Jonas Brothers -yhtyeestä tuttu Joe Jonas on päättänyt turvautumaan lakimiehiinsä saatuaan niskaansa syytöksiä seksistä alaikäisen teinitähden kanssa. Väitteet esitti kanadalainen bloggaaja, joka sai on nyt tuonut popparin lakimiehiltä saamansa kirjeen julkisuuteen.

Kerroimme pari päivää sitten kuinka Joe Jonas ja Twiligt-kaunotar Ashley Greene on kuvattu viime aikoina yhdessä ja kuinka heidän huhutaan seurustelevan. Nyt Jonasilla on siis muitakin huolia kuin pitää suhde salassa. Aiemmin 20-vuotias Joe ja 17-vuotias teinipoppari Demi Lovato seurustelivat. Sittemmin he erosivat, mutta nyt Zack Taylor -niminen bloggaaja väittää heidän harrastavan seksiä keskenään. Jonasin taustavoimat ovat kiistäneet väitteet jyrkästi.

Jonasin bändiperheen lakimiehet ottivat sinänsä varsin harmittomalta vaikuttavan syytöksen vakavasti, ja he ovat nyt lähestyneet Tayloria kirjeitse. Siinä väitteet todetaan täysin valheellisiksi, hyökkääviksi ja herjaaviksi. Lisäksi väitteiden todetaan aiheuttavan haittaa Joe Jonasin maineelle ja hänen nimensä arvolle. Lakimiesten mukaan kyseinen kirjoitus pitää poistaa verkosta, tai he ryhtyvät tarvittaviin oikeudellisiin toimenpiteisiin.