Suomalaisen motocross-tähden temppu rajusti pieleen – tässä verinen tulos!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen hurjapää Jussi Seljas tunnetaan vauhdikkaana motocross-tähtenä. Äskettäin hän yritti Tampereella järjestetyssä FMX-tapahtumassa double backflip -temppua, eli äärimmäisen harvinaista kaksoisvolttia taaksepäin. Yritys meni tuolloin mönkään, mutta Seljas selvisi ilman loukkaantumista.

Nyt Lapualla järjestetyssä FMX Show -tapahtumassa tilanne oli ikävä kyllä aivan toinen, sillä Seljas epäonnistui toisenlaisessa hyppytempussaan ja loukkaantui. Seljas itse kertoi kiihdytyksen epäonnistuneen sateen aiheuttaman liukkauden takia. Liian vähäisen vauhdin takia hänen hyppynsä putosi alas rampille ennen aikojaan.

Hurjapää kiidätettiin ambulanssilla Seinäjoen keskussairaalaan. Viihdelehti Staran saamien tietojen mukaan hänellä todettiin sairaalassa aivotärähdys. Lisäksi tikkejä jouduttiin ompelemaan sekä leukaan että suuhun. Hän selvisi kuitenkin ilman vakavia vammoja. Katso alta Keijo Aaltonen sairaalassa ikuistama valokuva Seljaksen vammoista.

Jussi Seljas loukkaantui