Teinipoppari sai kyseenalaisen kunniamaininnan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Justin Bieber on nykyisin kaikilla mahdollisilla mittareilla arvosteltuna maailman suosituin teinitähti. 16-vuotias poppari on huippusuosittu omien fanimassojensa joukossa, mutta samaan aikaan monet muut eivät voi sietää nuorta laulajaa.

Äskettäin verkossa nousi hitiksi video, jossa nähtiin kuinka Justin Bieber saa yleisöstä heitetystä vesipullosta osuman konsertissaan. Teinipoppari oli kuitenkin kaikeksi onneksi valppaana ja ehti nostaa kätensä kohti lentäneen pullon eteen. Nyt hän on voittanut kyseenalaisen kunniamaininnan, sillä hänet on valittu voittajaksi Esquire-lehden järjestämässä oudoimpien keikkaperuutusten äänestyksessä.

Justin Bieber on joutunut perumaan viime kuukausina konserttejaan monista erikoisista syistä. Esimerkiksi Australiassa peruttiin huhtikuussa konsertti liian suuren fanimäärän takia. Samaisella listalla toiseksi sijoittui Morrissey, joka perui viime vuonna kokonaisen kiertueen Kanadassa vastalauseena maan hylkeenpyynnille. Kolmanneksi sijoittui Meafloaf, joka perui vuonna 2007 koko brittikiertueensa uupumukseen vedoten.