Adriana Lima tihkuu seksiä tuoreissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialaissyntyinen supermalli Adriana Lima on valittu pariinkin kertaa maailman haluttavimmaksi naiseksi. Viime vuoden ystävänpäivänä kaunotat asteli alttarille NBA-koripalloilija Marko Jaricin kanssa ja hän synnytti perheeseensä esikoisen viime vuoden marraskuussa. Sitä ei tosin tuoreimmista kuvista uskoisi.

Adriana Lima on nähty kesän aikana pariinkin otteeseen Victoria’s Secret -merkin mainoskuvissa. Tällä kertaa hän poseeraa kuitenkin hieman bikinikuvia peittävämmissä asuissa, mutta se ei kuvien vaikuttavuutta juurikaan vähennä. Katso kuvat tästä.

Bahialla Brasiliassa syntynyt 28-vuotias Adriana Lima äänestettiin vuonna 2005 Askmen.com -julkaisun äänestyksessä maailman haluttavimmaksi naiseksi. Kaunotar on tällä hetkellä maailman neljänneksi parhaiten palkattu supermalli. Aiemmin hänet yhdistettiin rocktähti Lenny Kravitziin, mutta molemmat kiistivät suhteen ja ilmoittivat olevansa vain ystäviä.