Mel Gibson pakeni oikeudenkäyntiä Fidjille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Mel Gibson on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä rajujen pahoinpitelysyytösten merkeissä. Hänen ex-tyttöystävänsä Oksana Grigorieva väittää Gibsonin hakanneen hänet rajusti ja iskeneen samalla nyrkillä myös pariskunnan pikkulasta.

Asian poliisitutkinta on parhaillaan käynnissä, ja tutkinnan materiaalia on aika ajoin vuotanut myös julkisuuteen. Mukana on muiden muassa valokuvia hakatusta tyttöystävästä sekä ääninauhoja, joissa näyttelijä myöntää hakanneensa Grigorievan. Mel Gibson vetäytyi julkisuudesta pian kohun alkamisen jälkeen. Nyt hänet on kuitenkin viimein paikallistettu, sillä supertähti bongattu kaukana kotoa.

Hän on parhaillaan Fidji-saarilla seurueensa kanssa. E! Online on saanut haltuunsa kuvamateriaalia, joissa Gibson nähdään poistumassa yksityisestä lentokoneestaan torstaina. Reissulla epäillään nyt olevan hieman tavanomaisesta lomasta poikkeavat tarkoitusperät, sillä hänen uskotaan pakoilevan Fidjillä oikeudenkäyntiä. Viihdejulkaisun mukaan hänen oli nimittäin samana päivänä määrä olla oikeuden kuultavana Los Angelesissa.