Näin upea näky on 19-vuotias Miss Universum 2009 – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Las Vegasissa käydään parhaillaan kisaa maailman kauneimman naisen tittelistä, ja Suomea kisoissa edustaa Miss Suomi Viivi Pumpanen. Ennen kuin maailman kaunein taas kruunataan, on paikallaan katsastaa halutuimman missikruunun nykyinen haltija.

Miss Universum 2009 on nimittäin vasta 19-vuotias venezuelalainen Stefania Fernandez. Hänet valittiin vuoden 2008 Miss Venezuelaksi ja lopulta myös maailman kauneimmaksi naiseksi. Katso kuvat Stefaniasta tästä.

Fernandez teki samalla historiaa ollessaan ensimmäinen Miss Universum, jonka kruunasi hänen oma maannaisensa. Tapaus korosti entisestään Venezuelan mainetta maailman kauneimpien naisten kotimaana. Stefanian juuret ovat kuitenkin venezuelan lisäksi Ukrainassa, Puolassa ja Espanjassa. Vuonna 2008 Stefania Fernandez voitti Miss Venezuela -tittelin lisäksi myös Miss Trujillo -kilpailun.