Zsa Zsa Gabor taistelee elämästään teho-osastolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu veteraaninäyttelijä Zsa Zsa Gabor kiidätettiin viime kuussa sairaalahoitoon pudottuaan sängystä kotonaan. Pudotus oli iäkkäälle tähdelle raju, sillä hän sai tapaturmassa useita luunmurtumia.

93-vuotias supertähti loukkaantui Malibussa sijaitsevassa kodissaan ollessaan katsomassa televisiota sängyllä ja pudottuaan lattialle tavoitellessaan puhelintaan. Hänet kiidätettiin leikkauksen jälkeen teho-osastolle kriittisessä tilassa, mutta pian kunto parani ja Gabor pääsi kotihoitoon.

Tuolloin hänen yhdeksäs aviomiehensä, prinssi Frederic, kertoi The Sun -lehdelle Gaborin olevan hereillä, mutta ei kuitenkaan tietoinen ympäristönsä tapahtumista. Vain kahden päivän kotihoidon jälkeen tilanne kuitenkin heikentyi huomattavasti ja Zsa Zsa kiidätettiin huonossa kunnossa takaisin sairaalaan. Siellä hänen sydämensä läheltä on määrä leikata kaksi vaarallista verihyytymää. Nyt News of the World kertoo, että näyttelijälegenda taistelee elämästään sairaalan teho-osastolla. Hänen tilansa paranemisesta ei tällä hetkellä ole lehden mukaan takeita.

PÄIVITYS KLO 10.15: E! Onlinen mukaan verihyytymien Gaborin leikkaus on saatu suoritettua ilmeisen onnistuneesti ja hänen vointinsa on jo merkittävästi parempi. Välitön hengenvaara on siten tällä erää ohi.

Zsa Zsa Gabor tunnetaan näyttelijätöidensä lisäksi myös lukuisista avioliitoistaan. Hän on ollut tähän mennessä jo yhdeksän kertaa naimisissa muiden muassa aatelisten, näyttelijöiden, liikemiesten ja miljonäärien kanssa. Vuosina 1942 – 1946 hän oli naimisissa Hilton-hotelliketjun perustajan Conrad Hiltonin kanssa. Avioliitosta syntyi hänen ainoa lapsensa, Francesca Hilton.