Vain Starassa: Lataa ilmaiseksi Dilemma & Miquel : Onks Pokkaa -kappale!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Stara tarjoaa lukijoilleen jälleen uutta kotimaista musiikkia ladattavaksi ilmaiseksi. Tällä viikolla jaossa on yksinoikeudella Dilemma & Miguel : Onks Pokkaa -kappale, josta veikataan yhtä syksyn kuumimmista kotimaisista hiteistä.

Kappaleen jakaminen on päättynyt.

Dilemma ja Miguel ovat yhdessä keikkailevia sooloartisteja, jotka ovat tottuneet rikkomaan genrerajoja. Tuorein single Onks Pokkaa syntyi lähinnä energisten keikkojen aikaansaannoksena, kun kaksikko halusi tehdä yhdessä jotain vielä enemmän fiilistä nostattavaa. Musiikista löytyykin vivahteita house-, dance-, rock- ja electromusiikin maailmasta.

Uuden singlen tuotannosta vastaa muiden muassa Cheekille taustoja väsäillyt Coach Beats, joka toi biisiin mukaan   normaalista kaavasta poikkeavat electro- ja house-soundit. Luvassa on siis potentiaalista tanssimusiikkia ja kappaleen tunnelma pysyy tiiviinä aina viimeisin sekuntteihin.

Kaksikon toinen puolisko, Miguel, voitti hiljattain Pipefest-demoskaban yleisöäänestyksen ja näin ollen hänet nähtiin hiphop-festivaaleilla esiintymässä Dilemman kanssa. Miguel julkaisi äskettäin debyyttialbuminsa Timantin palasia. Demoskaban voittanut single biisi Lalala löytyy myös kyseiseltä levyltä, kuin myös tuorein single Onks Pokkaa.

Dilemma puolestaan julkaisi oman debyyttinsä Rahaton Rakkaus viime vuoden puolella ja tämä hieman syvempiä ajatuksia sisältävä teos myi itsensä loppuun alle kuukaudessa. Dilemma on työskennellyt paljon suomen kärkituottajien kanssa, joihin lukeutuvat muiden muassa OP Beats, Boy Mike (The Crew) ja Musiclovers. Tällä hetkellä 19-vuotias miehenalku kasailee omaa soolomateriaalia aktiivisen keikkailun ohella.