Mel Gibson rajussa auto-onnettomuudessa – nukahti rattiin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Juuri tulleen tiedon mukaan näyttelijä Mel Gibson on ollut muutama tunti sitten rajussa auto-onnettomuudessa Malibussa sijaitsevalla Canyon Road -tiellä. Hän kolaroi Maserati-ökyautonsa, joka kuvattiin Malibussa vain tuntia ennen onnettomuutta. Katso kuva tästä.

Pari päivää sitten Fidjin saarella ikuistettu Hollywood-tähti menetti X17-julkaisun mukaan onnettomuudessa ajoneuvonsa hallinnan vielä tuntemattomasta syystä ja ajautui kovalla vauhdilla tien vieressä olleeseen kivikkoon. Auto jouduttiin hinaamaan paikalta, mutta Gibson selvisi rytäkästä ilman vammoja. Tämänhetkisten tietojen mukaan poliisi ei epäile Gibsonin ajaneen huumeiden tai alkoholin vaikutuksen alaisena. Sen sijaan joidenkin vielä vahvistamattomien tietojen mukaan hän olisi nukahtanut rattiin.

Mel Gibson on ollut viime viikkoina otsikoissa, kun hänen entinen tyttöystävänsä Oksana Grigorieva syyttää häntä pahoinpitelyistä. Asiasta on parhaillaan käynnissä poliisitutkinta. Gibsonin oli määrä saapua viime viikolla oikeuden kuultavaksi samojen osapuolten huoltajuuskiistassa, mutta hän suuntasi oikeussalin sijaan Fidjille. Kyseessä oli jo toinen kerta kun Gibson jättää oikeuden istunnon väliin.