Michael Monroe loukkaantui: ”Tipuin aina vaan uudelleen!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Staralla oli kunnia tavata Suomalainen rocklegenda, entinen Hanoi Rocks jäsen Michael Monroe, Ankkarockissa ennen hänen keikkaansa. Michael harjoitteli backstagella saksofoninsa kanssa toimittajan saapuessa paikalle.

Hyväntuulinen ja täynnä energiaa ollut rocktähti kertoi katkaisseensa kaksi kylkiluuta viikko sitten ollessaan keikalla Japanin suurimmilla Summer Sonic festareilla Osakassa.

– Mun oma show meni hemmetin hyvin, mutta sitten mä menin lopussa vielä esiintymään yhdessä Slashin kanssa. Lähdin juoksemaan ramppia pitkin väkijoukkoon kunnes kaaduin ja löin selkäni barrikadiaidan putkeen. Siinä rytäkässä sitten katkaisin kaksi kylkiluuta. Mä yritin kahteen kertaan nousta siitä ylös, mut tipuin aina vaan uudelleen, Michael Monroe kertoi Staralle.

Onnettomuudesta huolimatta sitkeä artisti kiipesi kuitenkin seuraavana päivänä lavalle Tokiossa. Michael naureskelikin, että Ankkarockissa pitää yrittää ottaa vähän rauhallisemmin, mutta totuttuja akrobatiatemppuja ei silti voi jättää väliin.

– Mä vedän keikat nyt tällainen korsetti päällä, mä toivoin mustaa tukiliiviä, mut sit se ei olis sopinut mun stailiin, Michael velmuili.

StaraTV esittelee myöhemmin yksinoikeudella röntgenkuvat Michaelin katkenneista kylkiluista ja avaa yleisölle samalla hieman enemmänkin rokkarin vauhdikasta elämää.