Natasha Alam kuvattiin riisumassa kulissien takana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäläissyntyinen televisiotähti Natasha Alam ei ole komeillut kovinkaan paljon viihdelehtien otsikoissa, mutta kulissien takana hän on kuitenkin tehnyt viime vuosina menestyksekästä uraa Yhdysvalloissa.

Nyt Natasha Alam on ikuistettu kulissien takaisiin valokuviin hänen Drop Dead Gorgeous -elokuvansa kuvauksissa. Otoksissa Natasha nähdään riisumassa vaatteitaan kohtausten välillä. Katso kuvat tästä. Natasha näyttelee elokuvassa Stellan roolia. Elokuvan ohjaa Philip Alderton ja muissa rooleissa nähdään muiden muassa Steven Berkoff ja Jeremy London.

Venäjällä syntynyt Natasha Alam asuu nykyisin Los Angelesissa. Hänet tunnetaan parhaiten rooleistaan lukuisissa televisiosarjoissa, joista tunnetuimpia ovat muiden muassa CSI, NYPD Blue, Entourage ja True Blood sekä tuore elokuva Drop Dead Gorgeous. Muutama vuosi sitten hän oli pitkään mukana myös Kauniit ja rohkeat -saippuasarjassa. Lisäksi hän on poseerannut mallina esimerkiksi Maxim ja Playboy -lehtien sivuilla. Alam oli aiemmin seitsemän vuoden ajan naimisissa Iranin entisen shaahin pojanpojan Amir Ebrahim Pahlavi Alamin kanssa.