Snookin hameenalus paljastui huvipuistossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohutusta amerikkalaisesta Jersey Shore -realityohjelmasta tunnetuksi tullut realitytähti Snooki, oikealta nimeltään Nicole Polizzi, tunnetaan ohjelman myötä nykyisin jo ympäri maailmaa.

Kohujulkisuudesta pitävä Snooki on nyt paljastellut hieman liikaa pitäessään hauskaa Seaside Heightsin huvipuistossa. Neitokainen kokeili muiden muassa mekaanisella härällä ratsastamista ja härän selkään yrittäessään tuli samalla paljastaneeksi kuvaajille hameenalusensa. Katso kuvat tästä.

Viime viikolla uutisoitiin, että Snooki ei saanut rekisteröityä nimeään painotuotteiden ja kirjojen tavaramerkiksi lähes samannimisen aikaisemman tavaramerkin takia. Hakemus viihdepalvelujen ja televisiopersoonan osalta mennee kuitenkin todennäköisesti läpi.

Taannoin selvisi, että Snooki ei olekaan italialaistaustainen, kuten hän ja muut Jersey Shore -sarjan tähdet ovat julkisuudessa antaneet ymmärtää. Myös sarjan toinen tähti Jenni ”Jwoww” Farley on paljastanut olevansa sukujuuriltaan espanlajainen eikä italialainen. Jwoww on ikuistettu lukuisia kertoja bikineissä, mutta Snooki on pitänyt rehevän vartalonsa yleensä vaatteiden alla piilossa.