Näin hurjalta näytti Tampere International Air Show 2010 – katso kuvakooste

Galleria · Stara.fi

Tampere International Air Show järjestettiin Tampere-Pirkkalan lentokentällä 14. – 15. elokuuta 2010. Tapahtumassa vieraili yhteensä 36.000 katsojaa ja massiivinen määrä erilaisia lentokoneita ja helikoptereita. Viihdelehti Stara oli katsastamassa lentonäytöksen tarjonnan, josta parhaita paloja voi nyt ihastella kuvagalleriassa.

Suomen Ilmavoimat oli kattavasti edustettuna tapahtumassa, jonka kohokohdista vastattiinkin pääosin kotimaisin voimin. Molempien tapahtumapäivien pääesitys oli neljän Hawk-harjoitushävittäjän muodostama Midnight Hawks, joka mykisti esityksellään monet. Lisäksi henkeä haukkomaan saivat muiden muassa kotimaiset F18C Hornetit ja Hollannista saapunut F16A MLU. Klassikkokoneita edustivat tyylikkäästi muiden muassa upea Fouga Magister ja P51 Mustang.

Katso kuvat alta klikkaamalla kuvien numeroita.

Tampere International Air Show 2010 by Stara.fi