Jackie Chan tyrmäsi alkuperäisen Karate Kid -leffan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa saa ensi perjantaina 20. elokuuta ensi-iltansa Karate Kid -elokuvan uusi versio, joka mukailee hyvin pitkälti alkuperäistä vuonna 1984 ensi-iltansa saanutta klassikkoelokuvaa. Nyt pääosassa mestarin roolissa nähdään Jackie Chan, jonka viihdelehti Stara tapasi elokuvan ensi-illassa Oslossa, Norjassa.

Jackie Chan Stara JockaLegendaarinen toimintatähti kertoi haastattelussa oman mielipiteensä leffan alkuperäisestä versiosta, eikä mielipide ollut kovin mairitteleva.

– Pidin elokuvan tarinasta, mutta en oikeastaan pitänyt toimintakohtauksista, koska rehellisesti sanottuna sen näyttelijät eivät ole itsepuolustuslajien osaajia. He ovat vain kaksi näyttelijää. He näyttelevät hyvin, mutta heidän taisteluosaamisensa ei ole niin hyvää, Jackie Chan kertoi Staralle.

Supertähti haluaa kuitenkin korostaa, että taistelukohtausten tekeminen on kehittynyt huimasti 80-luvulta ja että siihen aikaan myös ensimmäisen Karate Kid -elokuvan kohtaukset olivat hieman toisenlaisia.

– Siihen aikaan se oli hyvää, mutta kuten myös minun Jackie Chan -elokuvani… Jos katsot nyt vanhoja Jackie Chan -elokuviani, ne ovat aivan liian hitaita. Se on sama asia, toimintatähti lisäsi.

Jackie Chanin haastattelu julkaistaan lähipäivinä myös videohaastatteluna. Karate Kid -elokuva saa ensi-iltansa perjantaina 20. elokuuta.