StaraTV: Karate Kid -tähti Jackie Chan videohaastattelussa

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Stara käväisi äskettäin Oslossa Karate Kid -elokuvan Euroopan ensi-illassa. Paikalla olivat luonnollisesti myös kaikki elokuvan tähdet. Nyt videohaastattelussa nähdään elokuvan toista miespääosaa esittävä toimintatähti Jackie Chan.

Legendaarinen Jackie Chan kertoo Staran haastattelussa muiden muassa uuden elokuvansa erikoisesta nimisotkusta ja kehuu vuolaasti 12-vuotiasta vastanäyttelijäänsä Jaden Smithiä. Lisäksi hän sivaltaa alkuperäisen Karate Kid -elokuvan taistelukohtauksia, mutta muistaa kuitenkin todeta, että niiden tekemisestä on kulunut jo lähes kolme vuosikymmentä.

Chan paljastaa myös ettei ole ainakaan omasta mielestään kovinkaan taitava nimeomaan juuri karatessa. Ennen haastattelua supertähti sai näytteen suomenkielestä, ja haastattelun päätteeksi hän toteaakin sen olevan hänelle aivan liian vaikeaa.