Puuma-Jenny nosti rintansa pääosaan – tässä näyttävä tulos!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-näyttelijä Jim Carrey ilmoitti muutama viikko sitten eroavansa vaimostaan Jenny McCarthystä viiden vuoden yhteiselon jälkeen. Sittemmin McCarthy on ehditty jo bongata romanttisissa tunnelmissa suutelemassa vielä tuntemattoman miehen kanssa Las Vegasissa.

Playboy-lehdessäkin poseerannut vaalea kaunotar on nyt osallistunut Playboy-julkkisjuhliin Los Angelesissa, ja kaiken mahdollisen huomion saadakseen hän ei juuri peitellyt muhkeaa rintavarustustaan. Muussa tapauksessa nuoremmat kaunottaret olisivat vieneet hänen palstamillinsä viihdelehdissä. Katso kuvat tästä.

37-vuotias Jenny McCarthy poseerasi Playboy-lehdessä ensimmäisen kerran vuonna 1993. Sittemmin hän on tehnyt uraa mallintöiden ohella myös televisiossa ja elokuvissa. Autismin parissa nykyisin paljon hyväntekeväisyyttä tekevä kaunotar kirjoitti äskettäin myös kirjan vanhemmuudesta. Hänet on nähty valkokankaalla muiden muassa elokuvissa Scream 3, Scary Movie 3 ja Dirty Love.