Känniääliö ahdisteli Adrianne Currya

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -realitykilpailun vuonna 2003 voittanut Adrianne Curry on viime aikoina julkaissut itsestään aktiivisesti paljastavia kuvia netissä. Mallikaunotar tunnetaan ahkerana Twitter-bloggaajana, ja lisäksi hän on poseerannut myös varsinaisissa mallikuvissa.

Viime aikoina Adrianne on poseerannut usein Star Warsista tutun Prinsessa Leian asuun pukeutuneena. Nyt hän on paljastanut joutuneensa juopuneen miehen seksuaalisen ahdistelun kohteeksi Star Wars -tapahtumassa. Mies oli lähennellyt huippumallia hotellin aulassa useita kertoja tämän estelyistä huolimatta. Adrianne kertoi illan tapahtumista Twitter-blogissaan.

– Odotin puolitoista tuntia poliisien saapumista Orlandossa. Känniääliö nosti hamettani ja ahdisteli minua. Sitten hän yritti ajaa juovuksissa pakoon, Adrianne Curry kirjoitti ja jatkoi hetken kuluttua hieman tarkemmalla selostuksella illan tapahtumista.

– Poliisit ovat täällä. Hyväksikäyttäjä perverssi juoppo on heidän partiautonsa takapenkillä. Menen nyt nukkumaan! Mitä hittoa! Mies yritti hyökätä kimppuuni uudelleen ja uudelleen. Hän yritti tunkea sormia sisääni. Hän tuli luokseni AINAKIN 30 kertaa. Sanoisin, että olin vaarasssa. Se oli mielipuolista. Löin miestä kyynärpäällä kasvoihin, syljin hänen päälleen ja ystäväni löi hänen päänsä lattiaan enemmän kuin viisi kertaa.

27-vuotias Adrianne Curry voitti Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -kilpailun ensimmäisen tuotantokauden. Voittonsa jälkeen hän on tehnyt uraa mallina ja poseerannut kymmenien lehtien sivuilla. Playboy-lehdessäkin vuosina 2006 ja 2008 alastomana poseerannut Adrianne avioitui näyttelijä Christopher Knightin kanssa toukokuussa 2006. Adriannen ja muiden julkkistähtien kulumisia voit seurata reaaliajassa Staran Jetset Live! -palvelusta.