Michael Douglas sairastui syöpään – kasvain kurkussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu Hollywood-tähti Michael Douglas on sairastunut kurkkusyöpään. Asiasta hetki sitten uutisoineen People-lehden mukaan 65-vuotias Oscar-voittaja saa parhaillaan kemoterapiahoitoa kasvaimensa takia jo kahdeksan viikon ajan.

Lääkäreiden mukaan Wall Street -elokuvan tähtenä pian jo toistamiseen nähtävä näyttelijä tullee todennäköisesti toipumaan syövästään täysin. Michael Douglas itse kertoi medialle antamassaan tiedotteessa olevansa erittäin optimistinen toipumuksensa suhteen.

Viime aikoina Douglas on ollut otsikoissa lähinnä Cameron-poikansa huumerikosten merkeissä. Poika tuomittiin keväällä yllättäen vain viideksi vuodeksi vankeuteen, vaikka minimituomio hänen huumerikoksistaan oli kymmenen vuotta ehdotonta vankeutta. Keväällä Michael Douglas paljastaa Elle-lehdessä olleensa teinipoikana seksisuhteessa itseään tuplasti vanhempien naisten kanssa. Osa naisista oli hänen äitinsä ystäviä. Nykyisin Douglas on 25 vuotta vanhempi kuin hänen nykyinen vaimonsa, näyttelijäkaunotar Catherine Zeta-Jones.