Odette Yustman on näyttävä kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen malli-näyttelijä Odette Yustman ei lukeudu ainakaan vielä seuratuimpien näyttelijäkaunotarten joukkoon, mutta tilanne voi vielä muuttua. Taannoin Buzzfeed-julkaisu rankkasi hänet maailman seitsemänneksi seksikkäimmäksi entiseksi lapsitähdeksi.

Viime aikoina Odette Yustman on nähty pienissä sivurooleissa muutamissa televisiosarjoissa ja elokuvissa, ja taannoin hän sai pääroolin Cloverfield-elokuvassa. Nyt tumma kaunotar nähdään poseeraamassa vähissä vaatteissa Esquire-lehden Meksikon version tuoreessa numerossa. Katso kuvat tästä.

25-vuotias amerikkalainen Odette Yustman ryhtyi näyttelemään jo nuorena. Hän esitti vuonna 1990 Rosa-nimistä espanjankielistä lasta menestyselokuvassa Lastentarhan kyttä. Hänen ensimmäinen merkittävä pääroolinsa nähtiin vuonna 2008 elokuvassa Cloverfield. Vuonna 2010 Odette nähdään elokuvissa And Soon The Darkness ja You Again.