Pakkohoidosta pian pääsevä Lindsay jättää Hollywoodin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vankilasta äskettäin päässyt ja edelleen sairaalassa pakkohoidossa oleva Lindsay Lohan päässee näinä päivinä pois sairaalasta, eli hyvissä ajoin ennen kolmen kuukauden hoitojakson päättymistä. Hänen äitinsä kertoi pari päivää sitten lehdistölle, että ei usko tyttärensä kuolevan nuorena ongelmista huolimatta.

Sairaalasta päästyään moniongelmainen kohujulkkis tulee todennäköisesti karistamaan Hollywoodin ja Los Angelesin tomut jaloistaan ainakin toistaiseksi, sillä perjantaina Dina-äiti kertoi Today Show -ohjelmassa tyttärensä muuttavan toiselle puolelle maata New Yorkiin. Suurkaupungin uskotaan olevan hänelle parempi ja turvallisempi asuinpaikka.

Los Angelesissa Lindsayn elokuvaura ajautui rajusti karille vuonna 2007, jolloin hänen päihdesekoilunsa saavuttivat aallonpohjan ja hänet tuomittiin kahdesta rattijuopumuksesta vankilaan. Siitä saakka työtilanne on ollut äärimmäisen heikko ja Lohan on ollut tiuhaan ongelmissa myös viranomaisten kanssa. Äskettäin myös Twilight-kaunotar Ashley Greene haki asuntoa New Yorkista, koska kyllästyi Los Angelesin alituiseen paparazzijahtiin.