Naistenvaatteista pitävä kohujulkkis palaa Big Brotheriin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa on seurattu kuluneen vuoden ajan kuinka povipommi Katie Price ja hänen nykyinen aviomiehensä Alex Reid tulevat toimeen keskenään. Myrskyissä suhde vaikuttaa olevan edelleen kuitenkin kasassa muutamista ongelmista huolimatta.

Naistenvaatteisiin pukeutumisesta pitävä ja pornoelokuvassa raiskausta näytellyt Alex Reid on siviilissä myös vapaaottelija ja julkkistähti. Hän oli taannoin mukana Britannian Big Brother -ohjelmassa, ja tuoreimpien tietojen mukaan hän on nyt yllättäen palaamassa BB-taloon. Ohjelmaa Britanniassa esittävä Channel 4 käynnistää 24. elokuuta kahden viikon pituisen The Ultimate Housemate -nimisen erikoiskauden, johon valitaan asukkaiksi sarjan aikaisemmilta tuotantokausilta tuttuja tähtiä.

Tuotantoyhtiö ei ole vielä virallisesti vahvistanut keitä taloon on palaamassa, mutta The Sun -lehden saamien tietojen mukaan yksi heistä on Alex Reid. Hän osoittautui aikaisemmalla tuotantokaudella erittäin pidetyksi asukkaaksi ja kaiken lisäksi hän voitti tuotantokautensa julkkisten Big Brotherissa. Paluusta hän tullee kuittaamaan reilun 80.000 euron palkkion. Alexin lisäksi erikoiskaudella on huhujen mukaan mukana myös muiden muassa Chantelle Houghton, Pete Burns ja Preston.