Laulaja riisui kaiken musiikkivideossa – tuomittiin oikeudessa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin taannoin Pori Jazz -festivaaleilla esiintynyt soul-laulaja Erykah Badu on joutunut ongelmiin viranomaisten kanssa taannoisen musiikkivideonsa takia. Badu nähtiin Window Seat -videollaan nimittäin täysin alastomana.

Video aiheutti kuluvan vuoden maaliskuussa runsaasti kohua, koska yhdellä otolla kuvatussa videossa laulaja riisuutui alastomaksi Dealey Plazalla keskellä Dallasin kaupunkia, ja tempauksella oli tuolloin myös runsaasti alaikäisiä silminnäkijöitä. Nyt asiaa on käsitelty oikeudessa, ja tuomioistuin katsoi Erykah Badun syyllistyneen julkisella nakuilullaan rikokseen.

Hänet tuomittiin 500 dollarin sakkoihin ja kuuden kuukauden ehdolliseen vankeustuomioon. Huhtikuussa laulaja puolusteli tempaustaan kertomalla kunnioittaneensa videolla John F. Kennedyn muistoa ja samalla hän vertasi omaa rohkeuttaan Kennedyn rohkeuteen. Badun mukaan hänen nakusessionsa ymmärrettiin pahasti väärin.