Eva Longorian epätäydellinen rintaliivivalinta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme keväällä kuinka Täydelliset naiset -suosikkisarjan tähti Eva Longoria tyrmistyi testautettuaan American Lives -dokumenttia varten omat sukujuurensa DNA-testillä. Hän oletti sukujuurtensa olevan Etelä-Amerikassa, mutta suonissa virtaakin espanjalainen veri.

– Pidin aiemmin itseäni ylpeänä meksikolais-amerikkalaisena. Olisin voinut vannoa, että olin ollut edellisessä elämässäni azteekkiprinsessa. Sitten minä suostuin verikokeeseen, jossa selvisi että olen 75 prosenttisesti espanjalainen. Se oli todellinen shokki, Eva Longoria kertoi.

Nyt Eva Longoria on ikuistettu Hollywoodissa tavallista vähemmän mairittelevassa asussa, sillä erityisesti hänen rintaliivivalintansa oli mennyt niin sanotusti metsään. Paparazzikuvista voidaan huomata, että Eva oli valinnut vaatekaapistaan epähuomiossa aivan liian pienet liivit, ja lopputulos oli sen mukainen. Katso kuvat tästä.