Salakuvat Hilary Duffin häistä julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Hilary Duff tuli aikoinaan tunnetuksi jo lapsitähtenä Lizzie McGuire -sarjasta. Taannoin hän kihlautui NHL-pelaaja Mike Comrien kanssa parin vuoden seurustelun jälkeen ja sai nimettömäänsä peräti miljoonan dollarin arvoisen kihlasormuksen.

Lauantaina Hilary ja Mike astelivat alttarille Santa Monican rannalla upeassa auringonlaskussa. Paikalla oli asiasta ensimmäisenä uutisoineen OK!-lehden mukaan noin sata vierasta. Lehtikuvaajia paikalle ei kutsuttu, mutta nyt häistä on kuitenkin julkaistu verkossa paparazzien ikuistamia salakuvia. Katso kuvat tästä.

22-vuotias Hilary Duff välttää poseeraamista rohkeissa kuvissa niin studiossa kuin vapaa-ajallaankin, mutta taannoin hän oli ehdolla Barely Legal -televisiosarjaan ja poseerasi Maxim-miestenlehden näyttävissä kuvissa. Hilary elää parhaillaan kiireisiä aikoja, sillä hän on televisiosarjan lisäksi mukana neljässä uudessa elokuvassa. Hänet voi nähdä muiden muassa elokuvissa Safety Glass, Greta ja Stay Cool sekä kuulla ääniroolissa elokuvassa Foodfight. The Business of Falling in Love -televisioelokuva saa sekin ensi-iltansa tänä vuonna.