Jennifer Garnerin paidasta näkyi läpi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-tähti Jennifer Garner kertoi taannoin lehtihaastattelussa, ettei hän aio esiintyä valkokankaalla alastomana. Kollegansa Ben Affleckin kanssa perheen perustaneella kaunottarella on asiasta selkeä mielipide, eikä hän aio koskaan pyörtää päätöstään.

Nyt Jennifer Garner on ikuistettu paparazzien kuviin hänen suojauduttuaan Los Angelesin sateelta sateenvarjon alle. Näyttelijättärellä oli yllään musta paita, joilla on usein tapana paljastaa sisältönsä paparazzien voimakkaiden salamavalojen välkkeessä. Näin tapahtui tälläkin kertaa, vaikka mitään kovin olennaista ei kuvissa näkynytkään. Katso kuvat tästä ja tästä.

Viime kuussa Jennifer kuvattiin asennossa, jossa leffakaunottaren paidan kaula-aukko toi kuvaajille oivallisen kuvakulman. Vain pari viikkoa aiemmin hänet ikuistettiin hieman vastaavassa tilanteessa, kun hän kyykisteli kaupungilla. Asento paljasti supertähden takapuolen ja osoitti ettei hän ollut pukenut ylleen lainkaan alushousuja.