Näyttelijävaimo kuoli – aviomies samaan sänkyyn anopin kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu Näyttelijä Brittany Murphy menehtyi taannoin voimakkaan lääkecocktailin ja keuhkokuumeen yhteisvaikutukseen. Aivan samasta syystä menehtyi pian mystisesti myös hänen aviomiehensä Simon Monjack. Sittemmin kuoleman takaa on kaivettu esiin mitä merkillisempiä seikkoja.

Nyt amerikkalainen viihdejulkaisu TMZ on paljastanut jälleen yhden perin merkillisen asian Monjackin ja tämän anopin lämpimästä suhteesta. Lehden saamien tietojen mukaan Simon nimittäin nukkui vaimonsa kuoleman jälkeen samassa sängyssä Brittanyn äidin kanssa. Tieto on peräisin Monjackin kuolemaan liittyvistä poliisitutkimuksista.

Raportin mukaan kuolinpaikkaa tutkittaessa Brittanyn äiti oli vahvistanut viettäneensä yönsä samassa sängyssä ja hän oli myös osoittanut tutkijoille kumpi oli hänen puolensa sängystä. Raportissa ei kuitenkaan mainita mitään mahdollisesta seksisuhteesta Monjackin ja hänen anoppinsa välillä.