True Blood -tähdet poseerasivat alastomina! Katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lapsitähtenä 1990-luvulla tunnetuksi tullut Hollywood-kaunotar Anna Paquin tunnetaan nykysin parhaiten HBO-yhtiön esittämässä True Blood -televisiosarjassa nähtävästä Sookie Stackhousen roolistaan. Biseksuaaliksi taannoin tunnustautunut Anna valittiin taannoin Playboy-lehdessä seksikkäimpien julkkisnaisten listalle.

Viime vuonna verkkoon vuoti valokuvia True Blood -sarjan seksikohtauksesta, jossa Anna Paquin nähtiin rinnat paljaana sängyssä. Neitokainen itse totesi tuolloin Nylon-lehden haastattelussa että hänellä on tapana riisua ennen seksin harrastamista. Nyt Anna on riisunut kaiken myös Rolling Stone -lehden kansikuvaan yhdessä miespuolisten kollegojensa kanssa. Katso kansikuva alta.

28-vuotias Kanadassa syntynyt ja Uudessa-Seelannissa varttunut Anna Paquin teki läpimurtonsa jo yksitoistavuotiaana elokuvassa The Piano, joka toi hänelle Parhaan naissivuosan Oscar-palkinnon vuonna 1994. Tuolloin hän oli historian toiseksi nuorin Oscar-voittaja. Viime aikoina hänet on nähty Roguen roolissa X-Men -sarjan elokuvissa. Miehen kanssa kihloissa oleva Anna oli vuoden 2010 alussa mukana seksuaalivähemmistöjen oikeuksia ajavassa kampavideossa, jossa hän tuli kaapista ja tunnustautui pitävänsä myös naisista.

Anna Paquin Rolling Stone

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat