Karate Kid -tähti paljasti miksi ei hakkaisi Justin Bieberiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi perjantaina 20. elokuuta saa Suomessakin ensi-iltansa uusi versio vuonna 1984 ensi-iltansa saaneesta Karate Kid -elokuvasta. Leffan päätähti on Will Smithin poika Jaden Smith. Viihdelehti Stara tapasi 12-vuotiaan tähden äskettäin leffan ensi-iltabileissä Oslossa, Norjassa.

Elokuvan tuottajina ovat näyttelijä Will Smith ja hänen näyttelijävaimonsa Jada Pinkett Smith. Toisessa pääosassa nähdään toimintatähti Jackie Chan. Koko tiimi oli saapunut Norjaan tapaamaan toimittajia. Leffan tunnuskappale on teinitähti Justin Bieberin käsialaa, ja sen merkeissä Justin ja Jaden myös ystävystyivät.

Nuori leffatähti sai Jackie Chanin tiimiltä kolmen kuukauden erikoiskoulutuksen taistelulajeista. Jaden ei kuitenkaan usko taidoistaan huolimatta kykenevänsä antamaan itseään neljä vuotta vanhemmalle Justinille selkäsaunaa.

– En koskaan tappelisi hänen kanssaan, koska hänen henkivartijansa on valtava. Niin suuri, että että hän voisi läimäyttää Hulkia kasvoihin. Haluaisin kuitenkin ehdottomasti tehdä uudelleen töitä Justinin kanssa elokuvassa tai musiikissa, koska minusta hän on erittäin cool, Jaden Smith kertoi Staralle.

Viihdelehti Stara tapasi Karate Kid -elokuvan tähdet äskettäin leffan Euroopan ensi-illassa Oslossa. Jackie Chanin videohaastattelu löytyy tästä linkistä ja reissun muuta satoa voit lukea tästä linkistä.