Julia Robertsin rohkea asuvalinta hätkähdytti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Julia Roberts nähtiin äskettäin suositussa Valentine’s Day -elokuvassa lukuisten muiden supertähtien kanssa. Elokuva toi myös Robertsin tilille mukavasti kahisevaa ainakin työmäärään nähden. Hän sai palkkaa selvästi normaalia vähemmän, eli kolme miljoonaa euroa. Se teki kuitenkin valkokankaalla nähtävää minuuttia kohti peräti 500.000 dollaria.

Nyt Julia Roberts on kuvattu Japanissa markkinoimassa uutta Eat, Pray, Love -elokuvaansa. Supertähden asuvalinta ei kuitenkaan osunut aivan maaliin, vaan harvinaisen värikäs asu sai osakseen lähinnä ihmetystä. Katso kuvat tästä ja tästä.

Hollywoodissa liikkuvien huhujen mukaan Roberts suostui Valentine’s Day -elokuvaan, koska sen ohjaaja Garry Marshall teki hänestä aikoinaan tähden. Hänet kiinnitettiin mukaan ensimmäisenä, joten muiden nimekkäiden supertähtien saaminen mukaan oli sen jälkeen normaalia helpompaa. Elokuvassa nähtiin myös muiden muassa Jessica Alba, Bradley Cooper, Jennifer Garner, Ashton Kutcher, Taylor Lautner ja Taylor Swift.